Mooi gezette kunst gelnagels door dé nagelstudio in Oosterhout

Gegarandeerd een langdurig mooi resultaat met kunstnagels van Mayce’s Beauty & Nails

Waarom kiezen voor Gelnagels?

Gelnagels worden gebruikt om de natuurlijke nagels te verstevigen en te verlengen. Bij het verstevigen van de nagels wordt alleen gel op de natuurlijke nagel aangebracht. Bij het verlengen van de nagels wordt gebruik gemaakt van zogenaamde tips. Dat zijn zijn kleine kunststof verlengstukjes. De gel is een stroperige substantie die hard wordt onder UV-licht of LED-licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels rustig gemodelleerd kunnen worden. Pas als ze onder de speciale UV of LED-lamp worden gehouden, harden ze uit. De gel is geurvrij en hypoallergeen. Gelnagels hebben niet alleen een mooie en chique uitstraling, ze zijn ook buigzaam en breken niet zo snel. Gel is bovendien minder schadelijk voor natuurlijke nagels dan acrylnagels. Dit komt doordat gel flexibeler is. Mocht u uw nagels stoten of breken ze af dan trekt de gel niet meteen uw nagelplaat kapot. De gel die wij gebruiken heeft een natuurlijke mooie glans van zichzelf en hoeft niet meer gevijld te worden. Hierdoor kunt u sneller genieten van mooie glanzende nagels. Het is ook mogelijk om de gelnagels te voorzien van een kleur. U kunt kiezen uit 55 verschillende kleuren. Deze kleuren hebben ook een mooie glans en laten de nagels stralen. 

Hoe lang duurt een Gel behandeling bij Mayce's nagelstudio in Oosterhout?

Het zetten van gelnagels bij Mayce's nagelstudio in Oosterhout duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De tijd is afhankelijk van de conditie van uw nagels. Na ongeveer 3 tot 4 weken zullen de nagels zover zijn uitgegroeid dat u deze dient op te vullen of te laten verwijderen. Voor het zetten van gelnagels hebben de specialistes van Mayce’s nagelstudio in Oosterhout een opleiding gehad. Eerst worden de handen gedesinfecteerd en de nagelriemen losgemaakt. De eigen nagels worden vetvrij gemaakt om ervoor te zorgen dat de kunstnagels goed hechten aan de natuurlijke nagels. Vervolgens worden de tips geplaatst en op de gewenste lengte geknipt. Met een vijl worden de randen van de tips gevijld totdat de tips allemaal dezelfde lengte hebben en de nagel en de tip één geheel vormen. Pas daarna wordt de gel op de nagel aangebracht. Onze nagelspecialistes brengen twee laagjes gel aan die onder een speciale UV-lamp uitharden. Daarna kunt u kiezen voor een French manicure of een full color. Het is ook mogelijk een nail-art print op de gelnagels aan te brengen. Nail-art zijn kleine kunstwerkjes op de nagels met eindeloze mogelijkheden. Wij maken hiervoor onder andere gebruik van glitter-gels, color-gels, acrylverf en steentjes. Het eindresultaat van de behandeling zijn zachte, buigzame en toch stevige nagels met een glanzend oppervlak.

Een langdurig mooi resultaat met Soak Off Gellakken van onze nagelstudio

Soak Off Gel is de nieuwste generatie gel. Deze gel heeft unieke eigenschappen waardoor de gel perfect dun is aan te brengen op de natuurlijke nagel en makkelijk, in slechts 10 minuten, kan worden verwijderd met gelremover. De Soak Off Gel die Mayce’s nagelstudio gebruikt, verkleurt niet en trekt bij het uitharden niet terug. Deze unieke gel is net zo snel aan te brengen en te verwijderen als een alledaagse nagellak, maar blijft wel veel langer zitten. Soak Off Gel geeft een natuurlijke look aan uw nagels en biedt de duurzaamheid en mogelijkheden die alleen een gel u kan geven. Door alle mooie eigenschappen is de gel een graag gebruikt product bij manicures en pedicures. Soak Off Gel wordt ook wel semi-permanente nagellak genoemd. De gel wordt hard onder een UV-lamp en blijft daarna twee tot vier weken mooi. Het is een gel die versteviging biedt aan de natuurlijke nagel, maar die wel minder verstevigend is dan normale gel. Broze nagels kunnen hierdoor sneller breken. Heeft u broze nagels, dan kunt u beter kiezen voor normale gel of voor acryl. Nagelverlenging door middel van een tip is helaas niet mogelijk met Soak Off Gel. Voor een goed en langdurig resultaat zijn een juiste voorbereiding en het juist aanbrengen van Soak Off Gel zeer belangrijk. De medewerksters in onze nagelstudio in Oosterhout zijn hiervoor speciaal opgeleid.

Een speciaal arrangement voor nagelbijten

Nagelbijten is een lastig probleem en het valt niet mee om er vanaf te komen. Speciaal voor nagelbijters biedt Mayce’s Beauty & Nails een compleet arrangement om van het nagelbijten af te komen. Uiteraard is het van groot belang dat u dat zelf ook wilt en er 100% voor gaat. Met onze ondersteunende behandeling lukt het veel van onze klanten om met het nagelbijten te stoppen. Wie weet bent u straks ook een ex-nagelbijter! Het complete nagelbijt arrangement kost € 150,00 en verloopt als volgt:

  • Week 1: Intake en kunstnagels aanbrengen die niet boven het nagelbed uitkomen. U krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis. De olie mag u twee keer per dag inmasseren op de nagelriemen. Hierdoor worden uw nagelriemen verzorgd en zachter.
  • Week 2: Controle afspraak. We bespreken hoe het met u gaat,  alle oneffenheden worden gevijld en eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd. Zo wordt het minder verleidelijk om te nagelbijten.
  • Week 3: In deze week gaan we de nagels opvullen en alles mooi bijvijlen. Dat is nu al nodig omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien.
  • Week 5: Controle van uw nagels, opvullen en bijvijlen. Advies geven waar nodig.
  • Week 7: Weer controle van uw nagels, opvullen en bijvijlen. Advies geven waar nodig.
  • Week 9: Opvullen en nabehandeling van uw nagels. Deze laatste behandeling sluiten we af met een color-gel!

Tijdens het arrangement krijgt u 10 reparaties gratis. Zijn er meer dan 10 reparaties nodig, dan is de prijs per nagel € 2,50. Om te voorkomen dat u thuis gaat nagelbijten, krijgt u een nagelvijl mee. Gebruik de vijl als u een haakje of andere oneffenheid aan een van uw nagels krijgt. Tijdens het nagelbijt arrangement zorgen wij er in de beginfase voor dat uw nagels niet boven het nagelbed uitkomen. Dat is namelijk het punt waarop het verleidelijk wordt om te gaan nagelbijten. Naarmate de tijd verstrijkt, laten we de nagels steeds een fractie langer worden. Door kunstnagels te dragen en de nagels steeds iets langer te laten worden, lukt het veel vrouwen om helemaal van het nagelbijten af te komen. Heeft u tussentijds vragen over of problemen met uw nagels, dan kunt u natuurlijk altijd bellen of langskomen in de salon.