Wimperstyling

Wimperstyling bij Mayce’s in Oosterhout

voor ieder wat wils

Wimperextensions

Mooi en licht van gewicht

Een erkende Misencil salon voor wimperextensions

Voor wimperbehandelingen zijn wij een erkende Misencil salon. Misencil Wimper Extentions worden met de hand vervaardigd van hoogwaardige kunststof en zijde. De extensions bestaan voor de helft uit kunststof en voor de andere helft uit zijde. Daardoor voelen deze wimperextensionsheel prettig aan, zijn ze licht van gewicht en hebben ze een heel natuurlijke uitstraling. De extensions worden met veel zorgvuldigheid gemaakt en beschadigen de natuurlijke wimpers niet. Ze hebben bovendien een lange levensduur. Vanzelfsprekend zijn ook onze wimperproducten vrij van parabenen, niet op dieren getest en voldoen ze aan alle strenge hygiëne- en veiligheidsgoedkeuringen voor Europa en de Verenigde Staten.

Verzorgingsproducten voor een langdurig plezier

Goede verzorgingsproducten zijn essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw wimperextensions. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment reinigings- en verzorgingsproducten voor wimperextensions. Veel van deze producten zijn voorzien van Zwitserse appelstamcel technologie, ook wel bekend onder de naam Pomodermie. Deze nanotechnologie bevordert de groei van de celstructuur van zowel uw natuurlijke wimpers als ook uw huid en dat voelt u meteen. Ons top-product, Elixir, laat uw natuurlijke wimpers tot 58% langer worden binnen 14 dagen! Ervaar het zelf.

Misencil cosmeticabestaat uit een mooi assortiment aan mascara’s en eyeliners om uw look compleet te maken. Ook deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor wimperextensions omdat reguliere cosmetica vaak weekmakers bevat. Weekmakers zijn slecht voor uw wimperextensions en voor de lijmverbinding waardoor de extensions minder lang mee gaan. Daarom adviseren wij om alleen Misencil cosmetica te gebruiken als u wimperextensions draagt.

Misencil Wimper Extentions

Misencil Wimper Extentions zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden. Ze zijn niet alleen licht, maar ook flexibel, hittebestendig en mooi afgewerkt. De geperforeerde basis zorgt samen met de unieke kwaliteit Misencil lijm voor een perfecte en snelle hechting van de extensions. In het ruime assortiment vindt u allerlei wimperextensions waarmee verschillende looks te creëren zijn. Van een D-krul tot een J-krul, in mat of glanzend, van 0,25 mm tot 0,7 mm dikte, in lengtes van 8 mm tot 16 mm en van de diepzwarte kleur Jet Black tot Ombre Brown of zelfs Ombre Blue voor een feestelijk oogschaduw effect. Eindeloos veel variaties voor een mooie of feestelijk look. Misencil lijmenonderscheiden zich van alle lijmproducten die verkrijgbaar zijn. Al 2 uur na het aanbrengen van de wimperextensions is de lijmverbinding optimaal. Sporten, douchen en zwemmen, alles is dan alweer mogelijk! Dat doet geen ander merk Misencil na. Deze hoge kwaliteit is het resultaat van de eigen ontwikkeling in Canadese laboratoria in samenwerking met de strenge inspecteurs van het Canadese ministerie van Volksgezondheid. 

Wimperlifting

mooie wimpers, maar dan zonder wimperextensions

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door gebruik te maken van silliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje apart behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op vrijwel alle wimpersoorten, zowel kort als lang. Het is een techniek waarbij de wimpers worden gekruld en geverfd om een sprekende blik te krijgen.

Verschillen wimperlifting en wimperpermanent

Met wimperlifting lift u uw natuurlijke wimpers. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent wordt gebruik gemaakt van wimperkrultangen en worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan. De wimperhaartjes breken hierdoor makkelijk af omdat ze niet genoeg voeding vanuit de haarwortels krijgen.

De voordelen van wimperlifting

  • Resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar
  • Voelt heel natuurlijk aan
  • De ogen lijken groter
  • Heeft een natuurlijke uitstraling
  • Absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Bestand tegen douchen, tranen, zwemmen en slapen