Mayce’s Beauty & Nails

voor schoonheidsbehandeling én ontspanning

Beautysalon in Oosterhout

Mayce's Beauty & Nails opende op 1 september 2012 in Zeist voor het eerst de deuren. De eerste jaren werkte eigenaresse Mayce van Bers-Jongerius nog vanuit huis. In 2014 volgde een jaar waarin ze werkzaam was vanuit een beautysalon in Hendrik Ido Ambacht. Daarna vestigde Mayce's Beauty & Nails zich in Breda. Dat was in 2015. Na al deze omzwervingen is de salon sinds 1 september 2018 definitief in Oosterhout gevestigd. Op een mooie locatie aan de Waterloostraat vindt u daar nu een prachtige beautysalon. Een team van 5 stylistes en specialistes staat daar dagelijks voor u klaar met een breed pakket aan beauty diensten voor een betaalbare prijs. Een breed pakket betekent dat u in deze beautysalon in Oosterhout niet alleen uw nagels of wimpers kunt laten doen. U kunt er terecht voor bijna alles wat de beauty branche te bieden heeft.

Natuurlijke producten en een erkend leerbedrijf

Bij Mayce's Beauty & Nails kunt u terecht voor een breed aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Van nagelstyling, wimperstyling, pedicurebehandelingen, waxbehandelingen, reiki, visagie en massages tot bijzondere schoonheidsbehandelingen. Bij alle behandelingen maakt Mayce's Beauty & Nails uitsluitend gebruik van beauty producten met natuurlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën. Ze zijn ook niet op dieren getest en voldoen aan alle strenge hygiëne- en veiligheidsgoedkeuringen voor zowel Europa als de Verenigde Staten. U kunt bij ons rekenen op de beste professionele aanpak waarbij we gebruik maken van de beste producten. Deze manier van werken geven wij graag door aan jonge mensen die nog in hun opleiding zitten. Wij zijn dan ook trots op onze status als erkend leerwerkbedrijf. Dat geeft ons de mogelijkheid nieuwe vakmensen te begeleiden en op te leiden

Mayce's Beauty & Nails blijft vernieuwen

Mayce's Beauty & Nails blijft uitbreiden met diensten. Microblading is een van de diensten waarmee wij ons aanbod als eerste gaan uitbreiden. We zitten altijd vol nieuwe plannen en volgen regelmatig cursussen om in ons vakgebied helemaal bij te blijven. En bij elke vernieuwing die we doorvoeren, of het nu om nieuwe technieken, nieuwe diensten of nieuwe producten gaat, zorgen we altijd voor een betaalbare prijs. Mayce's Beauty & Nails is gevestigd in Oosterhout dicht bij Tilburg en Breda. Veel klanten komen ook uit Made, Terheijden, Oosterhout, Raamsdonksveer, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Dongen, Dorst, Prinsenbeek, Rijen, Ulvenhout, Etten-leur, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht. Meer informatie over al onze schoonheidsbehandelingen vindt u op de pagina’s met de afzonderlijke behandelingen. Natuurlijk kunt u met al uw vragen ook direct contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Volg Mayce's Beauty & Nails ook op Facebook en Instagram